Vi har en klar politik for behandling af dine data – for at forhindre ethvert misbrug af dine informationer.

Hvilke informationer indsamler mbyM-shop.com?
Når du handler online hos mbyM, eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi og lagrer dine personlige oplysninger. Det er dit navn, adresse, e-mail og tlf. nummer, der bliver registreret. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre hurtigst muligt. Vi indsamler statistik om hvilke sider på vores website, der er mest besøgt. Disse data bliver anvendt til at gøre webshoppen endnu bedre, og til at give vores kunder den mest inspirerende oplevelse. Vi kan se hvilke produkter vores besøgere klikker på, men ikke hvilke sider du er kommet fra, eller hvor du klikker hen, når du forlader vores side. Vi sælger ikke, eller videregiver dine informationer til tredjepart.

1. Indsamling, behandling og anvendelse af dine personfølsomme oplysninger
Vi indsamler, gemmer og behandler dine oplysninger for den samlede afvikling af dit køb, herunder eventuelt senere ydelser til vores services (for eksempel personificerede e-mails med anbefalinger), den tekniske administration, egne marketingformål (mere information om dette under punkt 3. Kundeklub/Nyhedsbrev) samt til hindring af strafbare handlinger og bedrageri. Dine personfølsomme oplysninger videregives kun til tredjepart for så vidt dette er tilladt ifølge loven, herunder til afvikling af aftaler eller afregning, til marketingformål eller hvis du har indvilliget i dette på forhånd. Som en del af bestillingsafviklingen modtager for eksempel de tjenesteudbydere, der anvendes af os (som f.eks. transportvirksomheder, logistikvirksomheder og banker), de nødvendige data til afvikling af bestilling og ordrer. De således videregivne oplysninger må udelukkende anvendes af vores tjenesteudbydere til opfyldelse af deres opgaver i denne forbindelse.

2. Cookies 
Hvad er en cookie?
En cookie er en lille informationsfil, der sendes til din computer, mobil eller anden enhed, når du besøger en hjemmeside. Den vil genkende din enhed på fremtidige besøg. Disse typer af filer gør en række forskellige jobs, såsom at huske dine præferencer og udvalgte emner, hjælpe dig til at forbedre dine besøg samt forsøge at sikre, at reklamer eller tilbud du ser online er mere relevante for dig.

En cookie er en passiv fil og kan således ikke indsamle oplysninger fra brugerens computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Nogle cookies placeres af andre parter (såkaldte 3. parter) end den, der står i adresselinjen (URL’en) i browseren. Det kan være almindeligt indhold, men også analyseværktøjer eller lignende. Det betyder, at der gemmes cookies fra andre parter end den, der ejer hjemmesiden.

Cookies kan opdeles i fire typer hver, som er skitseret nedenfor:

Strengt nødvendige cookies
Disse cookies er afgørende for at gøre det muligt for webstedet at levere tjenesteydelser, du har bedt om, såsom at huske din indkøbskurv.

Cookies for brug af website
Denne type cookies indsamler anonyme oplysninger om, hvordan folk bruger webstedet og data er fusioneret med andre brugere for at gøre det muligt for os at forbedre, hvordan webstedetfungerer. For eksempel anvender vi Google Analytics cookies til at hjælpe os med at forstå, hvordan kunderne ankommer til vores hjemmeside, gennemser eller bruger vores websted og fremhæve de områder, hvor vi kan forbedre områder som navigation, oplevelser med din shopping og markedsføringskampagner. De data, som er lagret af disse cookies viser aldrig personlige detaljer, der kan afsløre din individuelle identitet.

Funktionalitet Cookies
Disse cookies husker valg som du foretager, såsom sprog og søgeparametre såsom størrelse, farve eller produkter. Disse kan derefter bruges til at give dig en oplevelse, som passer bedre tildine valg og gøre besøgene mere skræddersyet og behagelige. Oplysningerne er også fusioneret med andre brugere anonymt, så vi kan forbedre, hvordan webstedet fungerer.

Målretning cookies eller reklame Cookies
Disse cookies indsamler oplysninger om dine browsing vaner for at gøre reklamer relevante for dig og dine interesser. De husker de websteder, du har besøgt og denne information deles medandre parter såsom annoncører. Vi bruger for eksempel disse til tredjeparts virksomheder for at give dig mere personlige reklamer når du besøger andre hjemmesider.

Du kan ændre indstillingerne på din browser for at forhindre, at cookies bliver gemt på din computer eller din mobile enhed uden dit udtrykkelige samtykke. I din browser kan du indstille at cookies kun accepteres, hvis du giver samtykke til dem, og således forhindre en yderligere indsættelse af cookies i fremtiden. Hvis du kun vil acceptere mbyM-cookies, men ikke cookies fra vores tjenesteudbydere og partnere, kan du vælge indstillingen "Blokér cookies fra tredjepartsudbydere" i din browser. Som regel kan du i menubjælken i din webbrowser via hjælpefunktionen se, hvordan du afviser nye cookies, og frakoble cookies, som allerede er modtaget. 

Nogle cookies gemmes kun på dit IT-udstyr, så længe du har din browser åben (sessionscookies). Andre cookies gemmes i et længere tidsrum (persistente cookies). Når du gen-besøger en hjemmeside, fornyes cookien typisk.

Cookies på mbyM-shop.com
På mbyM-shop.com bruger vi cookies til at undersøge, hvordan vores hjemmeside bliver brugt samt til at målrette markedsføring til vores kunder/brugere. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere. 

De fleste af de cookies, der anvendes af os, slettes automatisk igen efter afslutningen af din browser-session (deraf navnet session-cookies). Session-cookies kræves for eksempel til at kunne tilbyde dig funktionen Indkøbskurv på tværs af flere sider. Derudover anvender vi også cookies, som forbliver på din harddisk. Ved et yderligere besøg identificeres det således automatisk, at du allerede har været hos os, og hvilke indlæsninger og indstillinger du foretrækker. Disse midlertidige eller også permanente cookies (levetid fra 1 måned og op til 10 år) gemmes på din harddisk og slettes af sig selv efter den fastsatte tid. Særligt disse cookies bruges til at gøre vores tilbud mere brugervenligt, effektiv og sikkert. Takket være disse filer er det eksempelvis muligt at du modtager informationer på siden, der er specielt afstemt til dine interesser. Det eneste formål for disse cookies består i at tilpasse vores tilbud til dine kundeønsker bedst muligt og at gøre det så behageligt som muligt for dig at surfe på nettet hos os.

I de cookies, der anvendes af mbyM, gemmes udelukkende pseudonyme oplysninger. Ved aktivering af en cookie tildeles denne et identifikationsnummer, og en tilordning af dine personfølsomme oplysninger til dette identifikationsnummer foretages ikke. Dit navn, din IP-adresse eller lignende data, som kunne muliggøre en direkte tilordning af denne cookie til dig, indsættes ikke i denne cookie. På baggrund af cookie-teknologien modtager vi udelukkende pseudonymiserede informationer, for eksempel om hvilke sider der besøges på vores site, hvilke produkter, der ses, osv.

mbyM-shop.com  sætter som 1. part cookies ved:

Raptor user id
Denne cookie indsamler data om dine præferencer inden for varesortimentet. På den måde kan vi tilbyde personificerede/relevante anbefalinger baseret på din adfærd på sitet.

asp.net/sitecore user session
Denne cookie anvendes til at indsamle information om din session. Dette er besøgsinformation som hvilke sider, der er blevet vist, samt om eventuelle mål eller kampagner er opnået. Denne information udløber efter din session.

Funktionalitets-cookies
Disse session-cookies gemmer information om dine brugervalg, såsom accept af cookies, valg af sprog osv. Dette gælder også Cookie consent, der gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.

Basket.id
Denne cookie tildeler din kurv et ID – og gemmer indholdet. Denne udløber efter 7 dage.

Payment URL cookie
Denne cookie tildeler din betaling en URL i check-out, og vi kan derfor skelne din betaling.

3. parts cookies

Trustpilot
Sessioncookie (1 stk.), som har til formål at fastlægge, om brugeren er ny i det system, som anvendes til webstatistik. Den udløber, når du lukker browseren.
Persistente cookies (5 stk.), med det formål at indsamle statistik om, hvornår brugeren har besøgt hjemmesiden samt oplysninger om, hvilke sider brugerne typisk kommer fra og går videre til. Disse cookies lagres i en periode på mellem 30 minutter og 2 år.

Raptorsmartadvisor.com
Persistent cookie (1 stk.). Indsamler data om brugerens navigation og interaktion på hjemmesiden for at personalisere indkøbsoplevelsen. Lagres i 1 år. 

Sleeknote.com
Sessionscookie (1 stk.), som placeres ved sessionstart, for at fortælle hvorvidt der er en igangværende session – så den pågældende sleeknote ikke vises flere gange for den samme bruger.
  
Persistente cookies (2 stk.), med det formål at indsamle statistik om hver enkelte sleeknote i forhold til brugeren samt hvorvidt denne er tilmeldt nyhedsbrev via sleeknote. Disse lagres i op til 1 år.

Google analytics
Vi anvender Google Analytics cookies til at hjælpe os med at forstå, hvordan kunderne ankommer til vores hjemmeside, gennemser eller bruger vores websted og fremhæve de områder, hvor vi kan forbedre områder som navigation, oplevelser med din shopping og markedsføringskampagner. De data, som er lagret af disse cookies viser aldrig personlige detaljer, der kan afsløre din individuelle identitet.
  
Persistent cookies (4 stk.). Anvendes af Google Analytics til at skelne mellem brugerne, registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden og indhente kampagneinformation relateret til brugeren. Lagres i mellem 30 sekunder til 2 år.

Derudover anvendes en sessionscookie, der lagres i 10 minutter. Denne anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren .
  
Facebook
Persistent cookie (1 stk.). Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. Lagres i 3 måneder. 


Visual Website Optimizer (VWO)
Dette bruges til at udføre splittests på sitet, og følgende cookies bruges til at spore brugere og test-information:

_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_goal_GOAL_ID: Denne cookie genereres, når et mål er skabt.

_vis_opt_test_cookie: Dette er en midlertidig sessions-cookie, genereret til at påvise om cookies er aktiveret i brugerens browser eller ej.

_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_combi: Denne cookie genereres når brugerne opnår en særlig kombination. Denne cookie sikrer, at brugerne ser den samme variant af testen, som de så i et tidligere besøg på sitet.

_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_exclude: Denne cookie genereres, når en bruger er ekskluderet fra testen.

_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_split: Denne cookie genereres under en Split URL test.

_vis_opt_s: Denne cookie registrerer hvorvidt brugeren er ny eller en tilbagevendende bruger i forhold til den pågældende test.

_vis_opt_out: Denne cookie indikerer hvorvidt brugeren ikke er en del af testen. Denne cookie er valid i 10 år.
 EXPERIMENT ID refererer til testens ID og GOAL ID refererer til målet for testens ID.

_vwo_uuid: Denne cookie genererer et unikt ID for hver besøgende/bruger og bruges til at rapportering i VWO. 

_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_combi: Denne cookie genererer/påviser variationens værdi.
  
3. Kundeklub/Nyhedsbrev
  
Medlemsbetingelser
Beskyttelse af dine data er vigtigt for os og for, at du kan føle dig sikker, overholder vi de lovgivningsmæssige bestemmelser ved behandling af dine personfølsomme oplysninger og her vi vil gerne informere dig om vores indsamling og anvendelse af data. 
Du kan til enhver tid modtage information om de oplysninger, som vi har gemt om dig, samt gøre brug af din ret sletning af dine oplysninger. I dette tilfælde skal du kontakte os på mail: GDPR@message.dk.

Når du har accepteret at blive medlem af mbyM's kundeklub, accepterer du at mbyM's salgskanaler må bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Dette omfatter tilbud, invitationer, nyheder etc. i form af e-mail, sms, brev mm. Du er selv ansvarlig for at opdatere dine personlige oplysninger, og du kan til enhver tid henvende dig for at ændre/slette dine oplysninger. Personlige oplysninger gemmes i Messages kundedatabase, der ejes af MESSAGES A/S. Oplysningerne vil til hver tid behandles i henhold til loven om persondata. Medlemskabet af Messages kundeklub er gratis og uforpligtende.

Ved tilmelding accepterer du endvidere, at vi må uploade din e-mailadresse til annonceringsværktøjer hos Facebook og Google, der gør det muligt at vise dig målrettede bannere på Facebook og via hjemmesider i Googles netværk. Din e-mailadresse vil ikke blive brugt af andre eller til andre formål og vil via systemerne blive omdannet til en anonymiseret e-mailadresse.

§ 1 Generelt
Disse betingelser dækker alle websites, salgskanaler og enhver kundeklub, som Message ejer og administrerer, herunder også house brands såsom mbyM. mbyM er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger online i henhold til lov om persondata. Der kan løbende blive foretaget ændringer i disse betingelser uden yderligere samtykke fra dig. Husk derfor med jævne mellemrum at læse betingelserne igennem. Har du et spørgsmål vedrørende dine personoplysninger, bedes du kontakte GDPR@message.dk

§ 2 Videregivelse af oplysninger
mbyM kan i henhold til strenge regler om fortrolighed og begrænsning af brugen, videregive dine oplysninger til mbyM’s samarbejdspartnere, som leverer ydelser på mbyM’s vegne, og som har brug for at behandle personoplysninger for at kunne levere sådanne ydelser. Når du bruger "mbyM’s ydelser," giver du dit samtykke til, at dine personoplysninger kan blive videregivet til mbyM samarbejdspartnere. Message videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke. Under visse omstændigheder kan det imidlertid i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til de retslige myndigheder.

§ 2.1 Cookies fra vores samarbejdspartnere
mbyM indsamler informationer om vores kunder for at optimere målretningen af reklamer og tilbud til den enkelte kunde. Disse informationer benyttes ikke til at identificere dig som kunde, men anvendes derimod kun til at forbedre hjemmesiden. Informationer, der er indsamlet via cookies, gemmes ikke sammen med vores kunders private oplysninger eller ordrehistorik. De benyttes udelukkende til at målrette reklamer og/eller tilbud samt services, der er tilpasset den enkelte kundes behov. Vores mål er at give dig en shopping oplevelse, hvor produkterne er tilpasset din smag og dine præferencer.


§ 3 De indsamlede oplysninger
§ 3.1. Personspecifikke oplysninger
Dine personlige oplysninger kan af mbyM’s salgskanaler blive brugt til markedsføringsformål, såsom tilbud, invitationer, nyheder etc. i form af e-mail, sms, brev mm. Du er selv ansvarlig for at opdatere dine personlige oplysninger, og kan til hver tid henvende dig til mbyM for at ændre/slette dine oplysninger: Kontakt mbyM pr. e-mail: GDPR@message.dk.

§ 3.2. Generiske oplysninger
mbyM vil af og til indsamle oplysninger fra dig, som ikke afslører din identitet (fx aldersgennemsnittet el. til geografisk fordeling af kundedatabasen). mbyM bruger disse oplysninger til redaktionelle formål og lejlighedsvis til andre interne formål. Sådanne oplysninger bruges samlet af mbyM’s og bliver dermed ikke knyttet til et bestemt navn, en bestemt adresse eller andre personspecifikke oplysninger, men medvirker til at indsamle generel viden om målgruppen.

§ 3.3. Dansk Persondatalov
mbyM vil til enhver tid behandle dine personlige oplysninger i henhold til lov om persondata.

4. Konkurrencer, markedsresearch og opinionsundersøgelser
Ved konkurrencer anvender vi dine oplysninger til underretning om gevinster og til annoncering af vores tilbud. Du finder detaljerede indikationer i deltagelsesbetingelserne for vores konkurrencer her.

5. Retargeting
Vores site anvender såkaldte retargeting-teknologier. Vi bruger disse teknologier til at udforme internettilbud, så det er mere interessant for dig. Denne teknik gør det muligt at henvende sig til brugere, der allerede har interesseret sig for vores site og vores produkter, med annoncering på 3. parts sider. Denne form for annoncering sker fuldkommen i pseudonym form.

Ved anvendelse af vores side indsættes cookies og dermed indsamles, gemmes og anvendes oplysninger